Over mij

marjella Mijn naam is Marjella van den Bulk.

Sinds 2009 ben ik intensief bezig met voetreflextherapie. Vanaf het allereerste moment dat ik met voetreflex in aanraking kwam was ik overtuigd van de kracht en het effect van de behandelingen. Ik realiseerde mij dat dit het vak was wat ik wilde uitoefenen. Inmiddels werk ik al een aantal jaar als voetreflextherapeut en ik ben nog iedere dag blij met mijn keuze van toen. Mij treft iedere keer weer hoe nuttig en heilzaam voetreflexologie is en zorgt voor nieuwe energie, meer balans en ontspanning.

Mijn opleiding tot voetreflextherapeut heb ik gevolgd bij de School voor Voetreflexologie in Alkmaar. Daarna heb ik bij Total Health de opleiding Medische Basis Kennis op HBO niveau gevolgd alsmede de opleiding Voetreflex Plus TM om te leren hoe ik via de combinatie van Westerse en Chinese technieken klachten kan behandelen. De combinatie van beide systemen biedt veel meer mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzonetherapeuten) en overkoepelend orgaan: Stichting RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Zij voeren een licentiebeleid en staan borg voor gekwalificeerde therapeuten.
De leden zijn verplicht jaarlijkse bijscholingen te volgen.
Tevens ben ik in verband met de wet Wkkgz lid van de S.C.A.G.
Kijk op www.VNRT.nl voor verdere uitleg (of klik op het logo links onderin).voetreflex rotterdam


https://www.vnrt.nl/ https://www.scag.nl/ https://www.rbcz.nu/index.html